Ποιοι είμαστε

Η πλατφόρμα SuperScout ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013 και έχει έδρα στη Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων i4G που βρίσκεται στη Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

Το SuperScout είναι ένας δικτυακός τόπος που λειτουργεί ως εργαλείο αυτοβελτίωσης και προβολής νέων Ποδοσφαιριστών, ως εργαλείο οργάνωσης και προβολής Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και ως εργαλείο ανίχνευσης ταλέντων και προβολής για Scouts.

Ξεκινάει από το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι – διασκέδαση, περνάει από την κοινωνική δικτύωση των αθλητών μεταξύ τους, παρέχει δυνατότητα βιντεοανάλυσης - scouting και τη συμμετοχή σε τεστ δεξιοτήτων και φυσικής κατάστασης και φτάνει μέχρι την προβολή ποδοσφαιριστών με στόχο την ανίχνευση ταλέντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η εμπειρία μας στο χώρο της βιντεοανάλυσης και του scouting βασίζεται στην πολυετή ενασχόληση μας με τον αγωνιστικό αθλητισμό μέσα από την ανάπτυξη του προπονητικού εργαλείου SportScout. Το SportScout είναι ένα σύνθετο εργαλείο στην υπηρεσία κάθε προπονητή που δε θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη αλλά θέλει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον αντίπαλο του και να έχει την δυνατότητα να αναγνωρίσει εύκολα και γρήγορα τυχόν λάθη της δικής του ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.sportscout.gr